Nieuws
Nolten viert 50-jarig jubileum

Het is feest bij Nolten. De schoenenretailer viert deze maand zijn 50e verjaardag. In een halve eeuw is Nolten van local hero in Den Haag uitgegroeid tot een toonaangevende retailer. Een prestatie die het bedrijf groots viert met de klanten en medewerkers.

Om het 50 jarig jubileum te vieren is er vanaf 12 oktober een kras & winactie voor alle klanten met als hoofdprijs een jaar lang gratis schoenen.  Voor de medewerkers staat een onvergetelijk feest gepland. Want Nolten wil naast ‘a nice place to visit’ ook ‘a nice place to work’ zijn. ,,Zo kunnen we samen met onze klanten en medewerkers zeker 50 jaar verder”, aldus Ard Doornhein, commercieel directeur bij Nolten.

Toen Albert Nolten in 1973 de eerste schoenenwinkel opende op de Frederik Hendriklaan in Den Haag kon hij niet vermoeden dat Nolten een begrip in Den Haag en omstreken zou worden. De eerste winkel droeg de geuzennaam ‘de kleinste schoenenwinkel van Den Haag’. Inmiddels heeft zoon Erik, die Nolten in 2001 overnam grote stappen gemaakt met als laatste mijlpaal, de grootste schoenenwinkel van de Haagse regio in de Mall Leidschendam. Een waar schoenen walhalla voor de hele familie.

Nolten is het begrip familiebedrijf inmiddels ontstegen. De transformatie die 10 jaar geleden is ingezet met een nieuwe merkpostionering en een sterke focus op de klant, heeft geresulteerd in nog meer vaste klanten met een gemiddeld hoge klanttevredenheid. Shop je bij Nolten dan krijg je iets extra’s of dat nu online of in één van de winkels is, waar je nog echt persoonlijk wordt geholpen. Het succes van Nolten is volledig te danken aan een geweldig team van ruim 100 medewerkers dat er dagelijks alles aan doet om het verschil te maken voor de klant.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter