Activiteiten
Expositie Kidspiratie en KidsArt

Op zaterdag 4 november wordt de eerste live expositie vanuit de Wonderlijke Fonkellampen geopend in Scheepswerf 18 Leidschendam. De Wonderlijke Wereld van de Fonkellampen toont ‘kunst’ gemaakt door kinderen. Dit opdat volwassenen zich door de kinderen laten inspireren en wat van hen leren. ‘Genieten van de openheid en lichtheid vanuit kinderen, die de subtiele werkelijkheid beleven en ons laten raken. Vandaar dit ‘podium’ hier, waar ik graag wijze woorden van kinderen deel, woorden die de essentie raken.Een plek waar ruimte is voor het delen van de creatieve uitingen van kinderen waarin vaak zoveel moois en plezier zichtbaar is’, aldus de organisatie. De expositie bestaande uit kidsinspiratie en kidsart wordt om 15.00 uur geopend en duurt tot en met begin februari 2024.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter