Activiteiten
Nieuw productie De Gezellen

Toneelgroep De Gezellen brengt een nieuwe productie: ‘Bedgeheimen’ van Haye van der Heyden, onder regie van Jessica Fuchs. Er wordt op 3, 4, 10, 11, 17 en 18 november gespeeld in het Veur Theater, Damlaan Leidschendam. Aanvang 20.15 uur. Op 5, 12 en 19 november speelt men ook maar dan vanaf 14.15 uur. Toegang: 15 euro. Kaarten te bestellen via de site van De Gezellen http://www.degezellen.nl/ Mocht u, om specifieke redenen (slecht ter been of slecht ziend/horend), speciale plaatsen willen reserveren, stuur dan een e-mail naar:info@degezellen.nl of bel 06 – 2699 9649.

Inhoud van het stuk: Francien verveelt zich met Jaap en Otto verveelt zich met Plien. En het leven is maar zo kort. Er moet genoten worden! Van elkaar, van romantiek. Zo leren Otto en Francien elkaar kennen via internet en dat klikt meteen. Maar hun echtgenoten bedriegen, dat willen ze niet, nee, dat doen ze niet, dat doe je niet, dus het zou eigenlijk heel erg goed uitkomen, als Jaap en Plien elkaar ook leuk vinden. Dat zou heel erg goed uitkomen! Is dat niet te regelen dan? Tuurlijk. We doen om te beginnen een gezellig dinertje. Maar we zeggen niet waarvoor dat is …Ondertussen zoekt Tim, de zoon van Francien en Jaap, naar zijn eerste liefde, terwijl Sophie, de dochter van Otto en Plien, die juist probeert te ontlopen. En die twee komen elkaar natuurlijk tegen…

Toneelgroep De Gezellen bestaat sinds 1945 en behoort tot één van de bekendste (amateur) toneelgezelschappen in de Haagse regio. De afgelopen 30 jaar is ons gezelschap regelmatig onderscheiden met diverse toneelprijzen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter