Nieuws
Partij voor de Dieren lokaal actief

De Partij voor de Dieren (PvdD) gaat in de gemeente een werkgroep oprichten. De politieke partij die zich inzet voor thema’s als dierenwelzijn, natuur en klimaat, wil zich voor die belangrijke onderwerpen ook hard gaan maken in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

De nieuwe werkgroep van PvdD houdt op 28 oktober een oprichtingsbijeenkomst in de Voorhof bij de Oude Kerk, Herenstraat 77 Voorburg. Daarvoor zijn de leden uitgenodigd, maar ook andere geïnteresseerden. De werkgroep zal daar zichzelf voorstellen en Martine van Schaik, de nummer 7 op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, is aanwezig voor een vraaggesprek. Daarnaast zal ook Isabella Wentink (voedselbos de Nehalenniatuin) een lezing geven over haar initiatief. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.30 uur, na afloop is er een borrel.

Tijdens de campagnes voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen is de PvdD op straat te vinden om te flyeren en om met inwoners in gesprek te gaan over de standpunten. Wie mee wil denken en helpen, kan een mail sturen naar Leidschendam-voorburg@partijvoordedieren.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter