Nieuws
1000 euro voor Alzheimer Café

Het Alzheimer café heeft 1000 euro ontvangen van het Goede Doelen Boekenhuis Marianne. De ‘winst’ van drie maanden boekenverkoop.

Richard Spraakman, voorzitter Stuurgroep Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg: ,,Met dit geweldige bedrag kunnen we de uitleenbibliotheek flink uit gaan breiden. De bezoekers van het Alzheimer Café kunnen dan boeken mee naar huis nemen en rustig op de bank alles lezen over dementie.”

De vrijwilligers van het Goede Doelen Boekenhuis hebben de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg als nieuw goed doel gekozen. In Nederland leven 2 tot 3 kinderen per schoolklas in armoede. Deze kinderen kunnen daardoor niet meedoen aan schoolactiviteiten en staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Het motto van Leergeld is: Alle kinderen doen mee! Want nu meedoen is straks meetellen! Stichting Leergeld zorgt ervoor dat alle kinderen dezelfde kansen hebben. Men helpt met schoolspullen, sport, een laptop, fiets of een verjaardagscadeau. Zo kan elk kind meedoen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter