Activiteiten
Concert Voorburgse Oratorium Vereniging

Op vrijdagavond 27 oktober voert de Voorburgse Oratorium Vereniging in de Koningkerk in Voorburg een gevarieerd programma uit met als titel ‘Spiegels van de ziel’; een muzikale tijdreis langs componisten als Händel, Vivaldi, Mendelssohn en Vaughan Williams. ‘Van heldere renaissance tot vorstelijke barok en van toegewijde romantiek tot een stormachtige apotheose met muziek uit de dynamische beginjaren van de 20e eeuw. Muziek die door alle tijden heen, als spiegels van de ziel, verwoordt wat in mensen omgaat, wat hen bezielt en wat hen staande houdt’, aldus de vereniging. De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door het Dordrechts Kamerorkest en Astrid de Koning (orgel en piano). De jonge gelauwerde solisten Nikki Treurniet (sopraan) en Drew Santini (bariton) zingen de solopartijen. Het geheel staat onder leiding van dirigente Fiona Ellis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website  http://www.vov-voorburg.nl.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter