Activiteiten
Ga vandaag als femme fatale op de foto
Tot en met zondag 22 oktober loopt in Foto Atelier BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg de expositie La Femme Fatale met 13 foto’s gemaakt door Peter Visbach. Altijd al fotomodel willen worden of je portfolio met iets bijzonders willen uitbreiden? Op zaterdag 21 oktober is Peter Visbach van 13.00 – 17.00 uur aanwezig om ook u als femme fatale op de foto te zetten. De kosten bedragen € 20,00, waarbij de foto digitaal per e-mail wordt nagestuurd. De foto-expositie laat sterke, onafhankelijke en onbereikbare vrouwen zien. De toeschouwer wordt geïntrigeerd door hun mysterieuze blik of verleidelijke pose. Peter haalt zijn inspiratie uit Hollywood-klassiekers en in het bijzonder de film noir uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw. De titels van de foto’s zijn dan ook allemaal filmtitels. De expositie is gratis te bezoeken op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. (foto Peter Visbach)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter