Mening
U zegt het maar: Wie komt mij halen?

‘Al weken weet ik mij te verstoppen in de Heuvelwijk. Ondanks meerdere meldingen kunnen Avalex en Handhaving mij niet vinden. Komt dat door mijn transparante voorkomen, of kunnen ze gewoon niet zoeken. Ondertussen kibbelen Avalex en Handhaving rustig verder wie mij moet ophalen. Maar ondertussen verschuil ik mij nog steeds in het plantsoen. Zichtbaar voor degene met een scherp oog. Nu het kouder en natter wordt wil ook ik graag naar binnen en met spetters moet ik toch beter te zien zijn of zie je mij niet vanuit de auto? De eigenaren die mij buiten hebben gezet zagen mij ook niet zitten. Mijn heldere en transparante voorkomen zorgt ervoor dat maar een enkeling mij ziet. Stop met kibbelen en haal mij op, zodat ik een warme oven kan worden gerecycled. Met lieve groet, het glazen tafelblad’

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter