Nieuws
Les duurzame energie

Een bericht van de gemeente: ‘Komt uw kind binnenkort thuis met vragen over zonnepanelen, duurzame warmte of energiebesparing? Dat kan. Samen met Stichting Techniekmenu hebben wij een lesmodule over duurzame energie ontwikkeld.  Zo achterhalen we hoe jongeren aankijken tegen de overgang naar andere energiebronnen. En we vragen hen om erover mee te denken. Want cliché, maar waar: deze jonge generatie vormt de toekomst. Een waarin we duurzaam wonen, werken en leven. Op 24 oktober start deze zogeheten Energiechallenge. Tijdens de les bedenken jongeren samen hoe je jong en oud kunt bewegen om energie te besparen. We vragen ze hun beste idee te presenteren in een video. Het beste idee wint de Energiechallenge. De prijs wordt in januari 2024 uitgereikt’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter