Nieuws
Opvallend protest ontwikkelaar

De ontwikkelaar die op de plek Oosteinde 241-245 in Voorburg 24 appartementen wil realiseren, Theo Tetteroo, is overgegaan tot een opmerkelijke protestactie. Op het grote bord waarop hij zijn project ter plekke aankondigt heeft hij de boodschap aangebracht dat de gemeente zijn plan heeft afgewezen.

Een jaar geleden maakte de ontwikkelaar bekend ter plekke een gebouw met 24 koopappartementen te willen realiseren. Het terrein was jarenlang in eigendom van William Developments b.v. uit Rotterdam dat er vijf villa’s wilde neerzetten. Uiteindelijk kreeg men het project niet rond waarna men de grond voor 1,65 miljoen euro afstootte.

Oosteinde 241-245 b.v. kocht de grond; een 100 procent dochter van Haagse Bos holding b.v., het bedrijf van Tetteroo. Voornaamste doelgroepen voor zijn appartementen: starters op de woningmarkt en senioren. Waarom de gemeente het plan heeft afgewezen is niet bekend.

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter