Nieuws
Scouts verzorgen high tea voor ouderen

Ruim 20 meiden scouts organiseerden een bijzondere high tea voor ouderen in Leidschendam. In samenwerking met Stichting de Zonnebloem en met behulp van Stichting Vlietwensen, droeg Scouting Satoko Kitahara zo haar steentje bij aan de samenleving. De ouderen werden thuis opgehaald, terwijl de meiden in de leeftijd van 7-11 jaar onder leiding van vrijwilligers, zelf diverse lekkernijen maakten zoals cupcakes, appeltaart, sandwich, kaasbroodjes. Uiteraard werd er ook gezorgd voor een kopje koffie of thee. Na afloop van de high tea was er ook nog ruimte voor gezelligheid. De high tea is één van de activiteiten in het kader van het 60-jarig jubileum van de scoutinggroep. Als volgende staat de reünie op het programma: op zaterdag 28 oktober komen meer dan 60 leden en oud-leden bijeen in het clubhuis aan de Van Ruysdaellaan in Leidschendam. Meldt u aan via 06 – 1029 9555 of kijk op  http://www.satokokitahara.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter