Activiteiten
Intocht Sint Nicolaas: Nieuwe tijd in Leidschendam

De intocht van Sint Nicolaas in Leidschendam-Voorburg is dit jaar op zaterdag 18 november. De hoofdpiet van Sint Nicolaas heeft vanuit Spanje laten weten dat de stoomboot met Sint en zijn pieten al rond 10:00 uur aanmeert in de Sluis van Leidschendam. Dus een half uur eerder dan de voorgaande jaren. Na aankomst wandelt de Sint naar een groot podium op de Damlaan. Rond 12.15 uur vertrek de Sint per boot richting Voorburg, waar hij rond 13:00 uur aankomt in de Huygens Haven nabij de Kerkbrug. In de week voor de intocht stuurt de hoofdpiet het definitieve programma. Voor het laatste nieuws: kijk op www.digisint.nl De Stichting Sint Nicolaas evenementen organiseert in samenwerking met DAPA Musical opleiding ook de  Sinterklaasvoorstelling ‘Pietenpret in het circus’. Dat gebeurt op zondag 26 november in Het Veur Theater, Damlaan Leidschendam. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.hetveurtheater.nl
_

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter