Nieuws
Vergunning bouw Schakenbosch

Schakenbosch b.v. mag van de gemeente 18 woningen realiseren in het voormalige paviljoen Vlietzicht op landgoed Schakenbosch. Vlietzicht kijkt uit op de Veursestraatweg. Tussen Vlietzicht en de Frekeweg mogen acht woningen verrijzen. Ze worden aan elkaar gebouwd. Aan de zijde van de Carrélaan komen twee aaneen gebouwde woningen. Tussen alle panden komt een parkeerhof. Het zicht vanaf de Carrélaan en Frekeweg wordt door de aanplant van bomen (krent, eik) afgeschermd. Verder zijn er kruidenrijk grasland en een border met inheemse planten voorzien. Van het huidige Vlietzicht wordt de zijvleugel afgebroken. Bovendien wordt de toegangsweg vanaf de Carrélaan verlegd. Die komt dichter bij de Veursestraatweg te liggen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter