Activiteiten
Bibliotheek: Wij helpen bij het online regelen van zorg

‘Steeds meer dingen kan je regelen via de computer, tablet of smartphone. Dit geldt ook voor het verzamelen van informatie over uw gezondheid. Of het regelen van zorg, bijvoorbeeld contact met de huisarts. Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen, of wilt u hulp bij het regelen? Kom dan naar de bibliotheek voor de gratis cursus Digivitaler: Online je zorg regelen.

Tijdens deze cursus krijgt u uitleg over de mogelijkheden van digitale zorg. Zo zijn er lessen over thuisarts.nl, apotheek.nl en verschillende gezondheidsapps. Ook geven we informatie over het goed en veilig gebruiken van een patiëntenportaal of hoe een videoconsult werkt. Zo leert u in deze cursus van drie lessen op een goede en veilige manier werken met de digitale zorg.

U kunt deelnemen aan de gratis cursus Digitvaler. In Voorburg zijn op maandag 30 oktober, 6 en 13 november bijeenkomsten van 10.30 tot 12.30 uur. In Leidschendam is dat op dinsdag 31 oktober, 7 en 14 november van 10.30 tot 12.30 uur.

Deze cursussen zijn voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. Heeft u nog niet eerder kennisgemaakt met de computer en het internet? Kom hier dan eerst een keertje oefenen tijdens het Digicafé. Het Digicafé is elke dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur in Voorburg en elke donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur in Leidschendam’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter