Nieuws
Mooi fotowerk van Marian Turkesteen

Vandaag weer eens een bijdrage van Marian Turkesteen. Ze presenteert twee mooie foto’s: ‘Zondagmorgen scheen de zon uitbundig en was het wolkendek gevarieerd van kleur. Deze gunstige omstandigheden maakten het mogelijk mooie foto’s te maken terwijl ik heerlijk door Voorburg wandelde.  Molen de Vlieger zag er in de zon fraai uit en ook de oude ophaalbrug van Stadskinderboerderij Essesteijn schitterde in het zonnetje. Beide heb ik vanaf het Essepad op 1 foto vastgelegd. En in het Sijtwendepark waren de bolsters van de tamme kastanjes open gegaan en vormden ze samen een prachtig geheel. Ik maakte er een fraaie foto van, waar op achtergrond de hoge flat van de Rodelaan te zien is. Hierdoor is het een herkenbare Voorburg-foto’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter