Nieuws
Fietsen verboden op zaterdagen in winkelcentra
De gemeente meldt: ‘Om de veiligheid van voetgangers te waarborgen en de leefbaarheid van de winkelcentra te verbeteren is fietsen in het wandelgebied in de winkelcentra van Leidschendam-Voorburg verboden. Vooral in de Herenstraat in het Huygenskwartier in Voorburg is er speciale aandacht voor het fietsverbod op zaterdag. Omdat dit een doorlopende winkelstraat is, wordt deze vaak door fietsers gebruikt. Op zaterdag is er veel winkelend publiek in de Herenstraat. Daar doorheen fietsen kan gevaarlijke situaties opleveren. Fietsers kunnen hun fiets parkeren in de daarvoor bestemde rekken aan de rand van het winkelgebied. ¬†Handhaving van het fietsverbod is verscherpt op zaterdagen, met boetes voor overtreders. De politie en handhavers houden toezicht op naleving van het fietsverbod. De gemeente Leidschendam-Voorburg hoopt dat deze maatregelen bijdragen aan een veilige en aangename winkelervaring voor alle inwoners en bezoekers’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter