Nieuws
Kortingsbon voor een regenton
Bericht van de Stichting duurzaam Leidschendam-Voorburg: ‘Woont u in Leidschendam-Voorburg? Dan kunt u tot en met 30 november 25% korting krijgen op een regenton. Drie tuincentra doen mee met de actie. Wees er wel snel bij, want op = op.

U kunt bij 1 van de 3 deelnemende tuincentra zelf een regenton naar keuze uitzoeken. Tegen inlevering van een bon bij de kassa ontvangt u 25% korting (tot maximaal € 50). De bon en actievoorwaarden staan op de website van de Stichting Duurzaam LV De deelnemende tuincentra zijn: Hofstede Dier en Tuin (Schrepelpad 6 in Den Haag), GroenRijk de Wilskracht (Donau 119 in Den Haag) en Intratuin Zoetermeer (Voorweg 192).

Deze actie wordt georganiseerd door de Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg en financieel ondersteund door gemeente Leidschendam-Voorburg.

Een regenton is een makkelijke manier om regenwater op te vangen, tot wel 1000-den liters per jaar. Dat schone water komt daardoor niet onnodig in het riool terecht, waardoor overbelasting van het riool wordt voorkomen. Dat verkleint de kans op wateroverlast bij hevige regenbuien. Het schone regenwater uit uw ton kunt u prima gebruiken voor uw planten of bijvoorbeeld schoonmaakklusjes. Daarmee bespaart u vele liters kostbaar kraanwater.

De eenvoudigste manier om regenwater op te vangen, is door uw regenpijp aan te sluiten op de regenton. Zo stroomt regenwater niet meer via uw regenpijp naar het riool, maar zo uw ton in’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter