Activiteiten
Huygenskwartier wordt griezelig gezellig
Griezelig bericht uit het Huygenskwartier: ‘Heksje Hannah en mummy Mike hebben zich al goed voorbereid op het Halloweenfeest in Huygenskwartier Voorburg op zaterdag 28 oktober. ,,Mijn kostuum ligt al klaar en ik weet ook al hoe ik me ga schminken”, zegt heksje Hannah. ,,Mooi”, mompelt mummy Mike terwijl hij de doek voor zijn mond weer goed hangt, ,,Ik heb de mand voor de snoepjes in de gang gezet. Hoe laat begint het ook alweer?” ,,Om 14.00 uur en ik wil graag vroeg beginnen. Er is echt heel veel te doen: snoepjes halen, springen op twéé springkussens en ik wil graag naar het griezellabaratorium. En we zijn al zes jaar, dus we kunnen ’s avonds nog naar het spookhuis in Huygenskwartier Voorburg.” Mummy Mike vindt het spookhuis heel spannend: ,,Gaan we dan wel samen?” ,,Tuurlijk”, stelt Hannah hem gerust. ,,Halloween vier je samen. Dan is griezelen veel leuker.” Heksje Hannah heeft goed onthouden wat er allemaal te doen is. En ze kan het altijd nog een keer lezen op https://www.huygenskwartier.nl/…/halloween-met-huygens/ Komen jullie zaterdag ook naar het Halloweenfeest? Het wordt griezelig gezellig’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter