Nieuws
Pand The Little Gym te huur

Het pand van The Little Gym, Koningin Julianalaan 343 Voorburg, staat te huur. De nieuwe huurder kan er per 1 augustus 2024 in trekken of zoveel eerder als kan worden afgesproken met de huidige huurder. The Little Gym biedt naar eigen zeggen ‘progressief gestructureerde lessen en een positieve leeromgeving, waarin uw kind nieuwe vaardigheden ontwikkelt en zijn of haar zelfvertrouwen versterkt, allemaal met een brede glimlach op het gezicht’. Het gaat onder andere over kind/ouder lessen en gymnastische lessen. Dit alles op basis van een driedimensionale filosofie: goed in je hoofd, goed in je vel, goed in je leven. Het gaat om kinderen tussen 10 maanden en 12 jaar oud. Waarom The Little Gym er vertrekt is onbekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter