Nieuws
Afsluiting Prins Bernhardlaan en Noordsingel
Op een deel van de Prins Bernhardlaan in Voorburg en een deel van de Noordsingel in Leidschendam zijn werkzaamheden aan het asfalt nodig. De Prins Bernhardlaan is vanaf de kruising met de Rodelaan in Voorburg tot de N14 afgesloten. Dat is op woensdag 1 november 19:00 tot donderdag 2 november 6:00 uur en van 2 november 19:00 tot 3 november 6:00 uur. Alleen als het werk langer duurt door bijvoorbeeld weersomstandigheden, dan geldt de afsluiting ook van 3 november 19:00 tot 4 november 6:00 uur. Borden leiden automobilisten om via de Rodelaan en de Monseigneur van Steelaan naar de N14 en Leidschendam.

De Noordsingel in Leidschendam is vanaf Weigelia (het tankstation naast de Mall) tot aan de N14 afgesloten. Van 1 november 21:00 tot 2 november 6:00 uur en van 2 november 21:00 tot 3 november 6:00 uur. Alleen als het werk langer duurt door bijvoorbeeld weersomstandigheden, dan geldt de afsluiting ook van 3 november 21:00 tot 4 november 6:00 uur. Het tankstation is niet bereikbaar. De in- en uitrit Mall bij Weigelia blijft open. Borden leiden automobilisten via de Burgemeester Banninglaan en de Heuvelweg naar de N14 en Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter