Activiteiten
Een Indische Jazzviering voor jong en oud

Op zondag 5 november, van 15:00 tot 18:00 uur, is er een eerbetoon aan de rijke Indische tradities tijdens ‘Vonnies Night’. Deze middag vol muziek, literatuur, lekker eten en gezelligheid vindt plaats in Wijkcentrum Agora in Voorburg, Fonteynenburghlaan 11.  Organisatoren Jazzclub Voorburg en Stichting Jazz071 verwelkomen iedereen om samen te genieten van ervaring waarin Indische cultuur en jazzmuziek samenkomen.

Tijdens Vonnies Night kunnen bezoekers genieten van getalenteerde artiesten, waaronder Nancy Koymans, Brigitte Soffner, Ron Parelvet Smith en de presentatie van het boek ‘Mama, waarom zijn wij Indo’s?’ door Stephanie Teekens.

Geen Indische viering is compleet zonder heerlijke Indische hapjes, en Vonnies Night zal daar voor zorgen. Naast muziek en literatuur is er ook een quiz voor degenen die wat extra spanning willen. En voor hen die geïnteresseerd zijn in de verhalen achter de Indische tradities, biedt men een reeks verhalen en anekdotes om deze erfgoedpraktijken te verkennen.

Vonnies Night is een evenement voor jong en oud, waar iedereen welkom is. De entree voor Vonnies Night bedraagt  €10. Tickets zijn beschikbaar aan de deur en via de website http://www.voorburgjazz.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter