Nieuws
Nieuwe Tolbrug dicht
De provincie Zuid-Holland start op 1 november met groot onderhoud aan de Nieuwe Tolbrug, de verbinding tussen Hoekweg en Westvlietweg in Voorburg-West. Deze voetgangers- en fietsbrug is vanaf dan afgesloten tot 15 januari 2024. Ook de vaarweg is tijdens de werkzaamheden geheel afgesloten. Ter plekke komt een pontonbrug zodat fietsers en voetganger toch de Vliet kunnen blijven oversteken. Ook de Kerkbrug en Wijkerbrug in Voorburg hebben groot onderhoud gehad. Afgelopen zomer is het onderhoud aan de Kerkbrug uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden zijn onverwacht scheurtjes in het brugdek gevonden. Deze worden later dit jaar hersteld. Het onderhoud aan de Wijkerbrug is op 3 november afgerond. Vanaf die datum is de brug weer open voor al het verkeer. (Foto: Remco Zwinkels)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter