Activiteiten
Open dag bij Partou kinderopvang Leidschendam

Op zaterdag 4 november zijn ouders en kinderen tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de open
dag van kinderdagverblijf Partou, Burgemeester Roeringlaan 3 Leidschendam, en kinderdagverblijf Partou Burgemeester Sweenslaan 2-4 Leidschendam. Dit om de sfeer te proeven, rustig rond te lopen en kennis te maken
met medewerkers. Partou Leidschendam voegt hier het volgende aan toe: ‘Bewegen, spelen en gezond bezig zijn staan voorop bij de gezellige kinderdagverblijven in Leidschendam. Hier kan uw kind al z’n energie kwijt én nieuwe energie opdoen. Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen activiteiten verzinnen, waarmee de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en stapje voor stapje de wereld om zich heen ontdekken. Buitenspelen hoort daar natuurlijk ook bij. Dat doen we dan ook elke dag: lekker rennen, fietsen en steeds weer iets nieuws ontdekken. Daar krijg je trek van. Daarom verzorgen we elke dag een gezonde, warme maaltijd. Zo ontdekken kinderen weer andere nieuwe smaken dan thuis en maken we het ouders aan het einde van de dag wat gemakkelijker’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter