Nieuws
Reünie Scouting Satoko Kitahara

Meiden scouting biedt al 60 jaar kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven? Dat is scouting. Leden en (oud) vrijwilligers uit de jaren 60 tot en met heden waren op de reünie van scouting Satoko Kitahara aanwezig en hebben bijgekletst. Echter ook de oude fotoboeken / logboeken werden druk bekeken. Ook als vrijwilliger bij scouting draait het om plezier en uitdaging, maar ook een gave vrijwilligersklus waarbij u zichzelf ontwikkelt. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting. Al bij een uurtje inzet per maand, bent u voor scouting een supervrijwilliger. Met meer vrijwilligers kan scouting Satoko Kitahara nog meer meiden een plek geven. Kom gerust op vrijdag of zaterdag een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat. Wilt u van tevoren meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Natascha van der Heiden  info@satokokitahara.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter