Mening
U zegt het maar: Raadsels rond tijdelijke borden

‘In de eerste week van augustus wordt een deel van de Margrietlaan voorzien van tijdelijke parkeerverbodsborden: van 9 augustus t/m 14 augustus met een plaatje dat de auto eventueel wordt weggesleept als hij er nog staat. Niemand in de straat weet wat voor werkzaamheden er gaan plaatsvinden en ook nergens is dit terug te vinden. Bovendien zijn veel mensen met vakantie en blijft een aantal autos gewoon staan. Uiteindelijk vinden er helemaal geen werkzaamheden plaats en worden de borden na 2 weken weer verwijderd.

Vervolgens een aantal weken niets totdat eind september over de hele lengte van de Margrietlaan, een groot deel van de parkeerplaatsen bij de Margrietflat en een behoorlijke lengte van de Rembrandlaan wordt afgezet met parkeerverbodsborden en ook nu weet niemand iets van de werkzaamheden af. Inmiddels ben ik (bewoner van de Margrietflat) met een goed gevoel naar het buitenland vertrokken voor een welverdiende vakantie. Immers mijn auto staat veilig op een plaats buiten het werkgebied, dacht ik. Want nog geen 2 weken later kreeg ik van een bewoner bericht dat mijn auto binnen 3 dagen weg moest omdat er parkeerverbodsborden voor mijn auto werden geplaatst.

Wat mij nu zo boos maakt is dat de gemeente Leidschendam-Voorburg in verkiezingstijd zijn bewoners wel weet te vinden, maar eenmaal met hun kont in het pluche vergeet dat zij er voor diezelfde bewoners hoort te zijn en in ieder geval het fatsoen moet opbrengen om de bewoners waar die werkzaamheden plaatsvinden op een goede manier hoort in te lichten over wat er gaat gebeuren, hoelang en welke ongemakken het met zich meebrengt’.

(Kees Niersman)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter