Activiteiten
Voorburg krijgt weer een Santarun

Voorburg krijgt op 16 december weer een Santarun. Rotary Voorburg organiseert voor de vijfde keer dit feestelijke event in de straten van het Voorburgs Huygenskwartier. Met deze actie zamelt Rotary Voorburg geld in voor de verbouwing van Vliet en Burgh, de jongerenopvang van het Leger des Heils, Oosteinde Voorburg. Door corona vond de Santarun Voorburg sinds 2019 niet meer plaats. De funloop start op zaterdagmiddag vanaf het Stationsplein. Wat onveranderd is: honderden verklede kerstmannen die drie kilometer dwars door de oude dorpskern rennen, huppelen, wandelen, rollen of hoe dan ook. Allemaal voor een goed doel. Bij de verbouwing van Vliet en Burgh gaat het onder andere om een paar ‘chillrooms’ die hard nodig zijn. Aanmelden voor de Santarun kan al via https://voorburg.rotarysantarun.nl/

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter