Nieuws
Ronde Tafel 103 Wijnactie

De Ronde Tafel 103 in Voorburg organiseert een jaarlijkse wijnactie, die wijnliefhebbers in staat stelt om hoogwaardige wijnen te ontdekken en tegelijkertijd het goede doel te steunen. Met een assortiment van zorgvuldig geselecteerde wijnen door Wijnhandel Van Dop, belooft deze actie een waar genot te zijn voor connaisseurs en nieuwkomers in de wijnwereld.

De Ronde Tafel 103 is een non-profitorganisatie die zich inzet voor diverse lokale initiatieven en goede doelen. Ze hebben ervoor gekozen om de veelzijdigheid en schoonheid van wijnen te benadrukken door een exclusieve selectie aan te bieden. Van verfrissende witte wijnen tot robuuste rode wijnen, er is voor elk wat wils.

Deze wijnactie is niet alleen een kans om nieuwe smaken te ontdekken, maar ook om een positieve impact te hebben op de gemeenschap. Een deel van de opbrengst van elke verkochte fles gaat rechtstreeks naar lokale projecten die worden ondersteund door de Ronde Tafel 103.

Dit jaar steunt men het Juliana Kinderziekenhuis en jeugdinstelling Vliet en Burgh (Leger des Heils, Oosteinde Voorburg), waar tientallen jongeren jaarlijks een veilig thuis vinden na jonge jaren vol van verwaarlozing, mishandeling of geweld en hier weer opkrabbelen.

Of u nu van plan bent om uw persoonlijke wijnvoorraad aan te vullen of een geschenk zoekt voor een speciale gelegenheid, de Ronde Tafel 103 Wijnactie biedt een uitgebreide selectie die aan al uw wensen voldoet. Met deskundige aanbevelingen en vriendelijk advies van de organisatie, kunnen ze u helpen bij het kiezen van de perfecte fles voor elke gelegenheid. U vindt de website met alle info op: www.rt103.nl/wijnactie

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter