Activiteiten
Jong talent treedt op in de Hoeksteen

Op zaterdag 4 november is er van 15.00 tot 16.30 uur een optreden van twee jonge talentvolle jongeren in de Hoeksteen, Rozenboomlaan 119 Voorburg. Maarten Bakker (17) was de special guest van het Slotpodium Talentenloods op 4 juni. Op 12-jarige leeftijd werd hij voor het eerst door zijn broer aangemeld voor het Podium Talentenloods. Inmiddels heeft Maarten een eigen album opgenomen dat te beluisteren is op Spotify. Maarten zingt en begeleidt zichzelf op piano. Zijn repertoire is breed van chansons en pop tot rock’n roll en blues. Naast Maarten zal ook Kenneth Laban (19) optreden. Kenneth heeft meerdere keren in de finale van Podium Talentenloods gestaan met zijn prachtige klassieke pianospel. De toegang is gratis. (zaal open om 14.30 uur). Reserveren voor donderdag 3 november op¬†simon.proosdij@kpnmail.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter