Nieuws
Omroep West steunt Sintvoorieder1

Eén op de negen kinderen in de grotere steden krijgt geen cadeau van Sinterklaas, omdat zij in (verborgen) armoede opgroeien. En daar brengt de Stichting Sintvoorieder1 verandering in door juist die kinderen wél met een cadeau te bereiken.

Omroep West gaat dit jaar, weer in samenwerking met diverse lokale omroepen, een inzamelactie houden van cadeaus voor deze stichting. Van maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november staan de omroepen (met name de radiozenders daarvan) in het teken van de actieweek Sint Voor Ieder1. Samen met de luisteraars is het doel om 50.000 cadeaus in te zamelen.

Elk cadeau met een maximale waarde van 25 euro is van harte welkom. Voor kinderen en jongvolwassenen van 0 tot 18 jaar. Denk naast speelgoed voor de kleintjes ook aan knutselmateriaal, verzorgingsartikelen en aan (Sinterklaas)snoepgoed; ook dat is van harte welkom. Het cadeau hoeft niet te worden ingepakt, want zo kunnen de vrijwilligers van Stichting Sintvoorieder1 deze makkelijker verwerken tot cadeaupakketten voor de juiste leeftijdsgroepen bij de kinderen die de cadeaus gaan krijgen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter