Nieuws
Voorburger aangehouden na dodelijk steekincident
De politie heeft een verdachte aangehouden in het onderzoek naar het dodelijk steekincident van dinsdag 5 september aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn. Het betreft een 26-jarige man, woonachtig in Voorburg.

Vorige week maandag werden al twee mannen van 35 en 26 jaar in Duitsland aangehouden. De 35-jarige verdachte die eerder was opgepakt, zit nog altijd vast. Deze vier mannen worden verdacht betrokken te zijn bij het dodelijke steekincident.

De melding van het steekincident kwam die dag rond 11:00 uur binnen. Het latere slachtoffer liep op straat met haar dochtertje van drie jaar en werd plotseling van achter aangevallen en meerdere malen met een mes gestoken. Hulpdiensten troffen ter plaatse een zwaargewonde vrouw aan. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer, een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn, overleed ter plekke aan haar verwondingen. Het dochtertje van de vrouw liep geen verwondingen op.

Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident loopt volop. Hierin is naar voren gekomen dat de verdachte mogelijk niet alleen heeft gehandeld. Het onderzoeksteam houdt rekening met een gerichte actie in de familiesfeer. Een motief voortgekomen uit eerwraak wordt hierin als onderzoeksrichting meegenomen.

Heeft u meer informatie die u met de politie wilt delen? Dit kan anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000, of via de tiplijn op 0800 – 6070.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter