Activiteiten
‘Christmas starts here’ in de Mall

De Mall viert op 16 november het jaarlijkse ‘Christmas starts here’ event met een exclusief optreden van Emma Heesters. Emma speelt haar grote hits in een leuke mix met de welbekende kerstnummers. Speciaal voor de Westfield-clubmembers worden er 1000 gratis tickets vergeven om het exclusieve optreden van Emma Heesters live mee te maken op Central Plaza, midden in de Mall. Voorafgaand aan het optreden van Emma zal zij, net zoals Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran dit vorig jaar deden, de kerstverlichting van de Mall onthullen

Naast het shoppen van cadeaus voor familie & vrienden of het shoppen van een nieuwe outfit voor het kerstdiner, is de Mall echt de one-stop-shop dit feestseizoen, zo meldt de bedrijfsleiding. ‘Neem de tijd om je nagels nog even te laten doen, wandel samen door de feestelijke mall en pak een filmpje in de in-house Kinepolis of geniet van een heerlijke lunch of diner in het Eet Theater. Ook kids kunnen hun hart ophalen in de Gamestate en de allerkleinsten neem je lekker mee shoppen in de befaamde Kiddy Cars terwijl ook zij genieten van alle bijzondere kerstversiering. Daarnaast lanceert Shoeby samen met Nicolette van Dam een nieuwe kids-collectie en kun je op 16 november tussen 15.00 uur en 15.30 uur een leuk optreden onder begeleiding van Lucia Marthas bijwonen en natuurlijk als allereerste je favorieten uit de collectie shoppen, inclusief leuke glam styles voor kerst en Oud & Nieuw. Zeker weten dat je zo snel in de feeststemming komt’.

Wie een ticket wil bemachtigen voor het gratis optreden van Emma Heesters kan zich via  https://www.westfield.com/netherlands/mallofthenetherlands/loyaltyprogram aanmelden voor de Westfield Club. U wordt dan als eerste op de hoogte gesteld over de beschikbaarheid van tickets. (foto Mall)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter