Nieuws
Daar is iets misgegaan

In de Jacob van den Eyndenstraat nabij de Herman Gorterstraat in Voorburg-Noord hebben werklui recent kabels in de straat aangebracht. Vervolgens werd het wegdek weer hersteld. Kennelijk is daarbij iets niet goed gegaan. Bij het inparkeren zakte een auto van een bewoonster gisteren spontaan naar beneden. De gealarmeerde politie weigerde te komen, net als iemand van de gemeente. De onfortuinlijke dame moest zelf maar een takelwagen regelen. Dat gebeurde. De auto, die aan de voorkant was beschadigd, werd meegenomen. Later zetten gemeenteambtenaren de plek des onheils wel af met een hek. Wie er voor de schade aan de auto opkomt is nog onduidelijk. Het meest voor de hand liggend: de onderneming die de kabels legde en de straat weer dicht maakte. De werkzaamheden van dit soort ondernemingen staan overigens onder controle van de gemeente. (foto Ap de Heus)

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter