Activiteiten
Informatieavond Hospice

Hospice Het Vliethuys houdt op maandagavond 20 november van 19:00 tot 20:00 open huis aan de Fonteynenburglaan 5B in Voorburg. Deze avond biedt de gelegenheid binnen rond te kijken, de sfeer te proeven en te horen over het dagelijks leven in het hospice. Een aantal vrijwilligers en coördinatoren geeft een toelichting en rondleiding. Ze vertellen u over de vele facetten van de gang van zaken in een hospice. Dit kan interessant zijn voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met een ernstige ziekte en voor mensen die misschien willen werken in het hospice. Maar ook voor belangstellenden die denken ‘ik zou het hospice wel eens van binnen willen zien’. De inloop start om 18:45 uur. U kunt zich aanmelden via info@hetvliethuys.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter