Activiteiten
Standhouders gezocht voor tweede Noorderlichtfeest

Prinsenhofevenementen organiseert voor de tweede keer het Noorderlichtfeest in het Prinsenhofpark te Leidschendam. Dit zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 16 december van 12 uur tot 17 uur. Net als vorig jaar is er voor de kinderen een zweefmolen. Ook komen er enkele foodtrucks. Er worden meerdere partytenten neergezet waar men gezellig bij elkaar kan zitten. Er zullen optredens zijn van de lokale dansschool en een kerstkoor. Het precieze programma wordt later bekend gemaakt. In het Prinsenhofpark wordt langs de vijver en rondom de Loopplank een kerstmarkt opgezet. Voor deze kerstmarkt is men op zoek naar standhouders. De kramen worden gratis beschikbaar gesteld. Men kan hier kerst en winter gerelateerde artikelen verkopen. Opgeven voor een kraam en voor meer informatie prinsenhofevenementen@hotmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter