Activiteiten
Voorburgse haalt de Elton John Tribute naar de regio

Saskia Reyenga van het Voorburgse bureau Evenemento heeft een leuk optreden naar de regio gehaald. Zondag 5 november is ‘Rocket Guy – Elton John Tribute’ te zien in JJ Music House, Van der Hagenstraat 34a Zoetermeer. Aanvang: 15.00 uur. Tickets: www.jjmusichouse.nl

Vers van het succes van de Face to Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt ‘Rocket Guy’ in 2023 op de Nederlandse markt met Guy Harris als Sir Elton John. Het concept is gebaseerd op de alle grootste hits van Sir Elton John, ondersteund door de band van Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Raymond van Wersch (bas).

Als een succesvolle pianozanger in zijn eigen recht, nam Guy de rol van Elton John over na jarenlang optreden bij Crazy Piano’s en over de hele wereld in de pianobar-markt, meest recentelijk zelfs in de Ziggo Dome als toetsenist voor de beroemde ‘The Billy Joel Experience’ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SB6.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter