Nieuws
Dierenambulance zoekt vrijwilligers

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar is op zoek naar Dierenambulance chauffeurs. Dierenambulance Wassenaar en omstreken staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om zieke, gewonde en zwervende (huis)dieren te helpen. Soms doen ze dat ter plekke maar in veel gevallen is meer hulp nodig. De dierenambulancemedewerker verleent eerste hulp en vervoert de dieren dan naar een dierenarts of een opvanglocatie.

De belangrijkste taken die u uitvoert zijn:
• Verlenen van noodhulp aan gewonde dieren,
• Vervoeren van zieke, gewonde of in nood verkerende huisdieren (met of zonder eigenaar) en in het wild voorkomende dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of opvanglocatie,
• Het verzorgen van dieren die we zelf tijdelijk opvangen,
• Het aannemen van telefonische meldingen,
• Het afhandelen van de administratie,
• Contact met externe instanties (bijv. politie/brandweer/boswachter).

Wat neemt u mee? Uw hebt affiniteit met dieren en verantwoordelijkheidsgevoel. U bent in het bezit van rijbewijs B/BE. U kunt goed met mensen en emoties omgaan en u heeft een goede fysieke conditie. Daarnaast weet u de rust te bewaren op dagen dat het druk en hectisch is.

Het werkgebied van onze Dierenambulance is Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Vlietland. Het is een pré wanneer je in deze omgeving woonachtig bent. De werktijden zijn in eerste instantie van 09:00 tot 17:00. Er wordt gewerkt met een vaste dag/dagen volgens een rooster. Het is erg prettig wanneer u (op termijn) bereid bent om ook in de avond en/of het weekend te werken. Interesse of meer weten? Neem contact op: inez@ndz.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter