Activiteiten
Forum Hadiani nodigt jeugd uit voor muziekavontuur

‘Start jouw muziekavontuur! Kennis maken met muziekinstrumenten!’ Die uitnodiging komt van muziekvereniging Forum Hadriani aan de plaatselijke jeugd. De kennismaking kan op zaterdag 11 november van 16.00 tot 17.30 uur in het verenigingsgebouw Forum Hadriani, Oosteinde 16 in Voorburg. Muziekvereniging Forum Hadriani gaf de afgelopen weken workshops op diverse basisscholen. In deze workshops maakten de leerlingen kennis met de muziekinstrumenten die Forum Hadriani gebruikt. Zoals saxofoons, trommels, trompetten en trombones.

Als afsluiting van deze reeks workshops organiseert de muziekvereniging op zaterdag 11 november een kennismaking met al deze instrumenten. Die is voor iedereen – jong en oud – die muziek wil maken maar nog niet precies weet op welk instrument. Bij deze kennismaking krijg je uitleg over alle instrumenten en kun je ze allemaal proberen! Dit project is mede mogelijk gemaakt door de Voorburgse Van Stee Stichting. Ga op avontuur en meld je aan op Muziek is avontuur! – Forum Hadriani. Wil je meer informatie? Neem contact met op via info@forumhadriani.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter