Nieuws
Gemeente staat short stay toe

De BOB-groep mag in het leegstaande Triadome, dr. van der Stamstraat 4 Leidschendam (het oude Landal-kantoor) 18 twee kamer appartementen inrichten en gaan verhuren voor een periode tussen één maand en 4 jaar. De gemeente stemt met dit ‘short stay-project’ in.

Met het project wil de BOB-groep de bouw van 123 appartementen op dezelfde plek (waarvan 87 koop, de rest in de sociale sector) stimuleren. Om met de bouw te kunnen starten moer 70 procent van de gedachte appartementen zijn verkocht. Dat lukt echter niet.

Volgens de BOB duurt de bouwstart te lang. Potentiële kopers zien ter plekke niets gebeuren en haken zo af. De sloop van het Landal-kantoor was voor dit jaar voorzien doch ook dat gaat nu niet door. BOB verkoopt de ruimte aan een zelf opgezette b.v.. Die verhuurt ze om ze vervolgens weer te verkopen als de nieuwbouw aan de orde is en er kopers voor zijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter