Nieuws
Vleugje Elvis in Kakafonie

Vandaag een vleugje Elvis in het radioprogramma Kakafonie bij omroep Midvliet. Rond 12:30 uur komt Wilbur Zitman zijn nieuwe nummer ‘Dansen met mij’  laten horen. De muziek is niet nieuw. ,,Al mijn hele leven ben ik fan van Elvis of het nou om rock & roll, country & western of zijn ballads gaat, ik vind alles mooi. En ook dit nummer is van hem maar iets minder bekend bij het grote publiek. Diehard fans zullen de muziek zeker herkennen van het origineel ‘Kiss me quick’ uit 1962.” Janah Louard volgt om 13.15 uur met zijn nieuwe single ‘In jouw ogen’; een Nederlandstalige gypsy popsingle. ,,Met een mix van originele flamenco gitaristen met diverse roots, waaronder Spaans, Portugees, Sinti, Marokkaans en Nederlands”, zegt Louard. ,,Onze muziek is doordrenkt met de rijke tradities van de gypsy muziek, maar met een eigentijdse twist.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter