Nieuws
VRC wilde zelf geen clubgebouw

Rugbyclub VRC wilde zelf bij de nieuwe accommodatie op sportpark Westvliet (Den Haag/Voorburg) geen nieuw clubgebouw. Dat blijkt uit een bericht van wethouder Astrid van Eekelen aan de gemeenteraad. VRC heeft bij de gemeente Den Haag, waar men formeel gevestigd is, een subsidieaanvraag ingediend. Pas als blijkt wat Den Haag op tafel legt, wil de rugbyclub over het clubgebouw beslissen. Alsdan staat immers vast hoeveel geld er voor beschikbaar is. VRC zit sinds begin oktober op Westvliet. Men moest weg van De Star vanwege geplande woningbouw daar. Die woningbouw is echter vertraagd. Ter plekke staat nog een houten clubgebouw van de rugbyvereniging, met kleedkamers. VRC is verantwoordelijk voor de realisatie van het clubgebouw, aldus de wethouder. Bij het ontwerp is de gemeente echter wel betrokken. De leden van VRC gebruiken nu gebouwen van omliggende verenigingen als ‘thuisbasis’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter