Nieuws
Het was weer zo ver

Slecht weer en de Mall; het blijft een slechte combinatie. Zo ook weer dit weekeinde. Alle wegen rondom het winkelcentrum vol met stilstaande auto’s. De parkeermogelijkheden bij de Mall afgesloten want vol. De kruisingen op de N14 geblokkeerd door automobilisten die hun eigen belang boven dat van andere stellen. Toeteren helpt dan ook niet. De Mgr. Van Steelaan vanaf de Hofzichtlaan: vast. Idem de Prins Bernhardlaan. De Heuvelweg, Noordsingel, Burgmeester Banninglaan, bumper aan bumper. Rode achterlichten overal. Zo ook in Leidschendam Centrum. Nieuwstraat, Venestraat. Damhouderstraat, Delftsekade, Regthuysstraat: geen doorkomen aan. Damplein, Rijnlandstraat idem. Op de N14 staat het vast vanaf de opritten A4. Sommige bestuurders pakken zelfs de betonnen middenberm op de N14 om te keren in de wetenschap dat het doel, de Mall, onbereikbaar is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter