Activiteiten
Webinar over online voor (groot)ouders

Een bericht van de bibliotheek: ‘Vind jij het ook moeilijk om op de juiste manier om te gaan met het online gedrag van je (klein)kind? Meld je dan aan voor deze gratis webinar over mediawijsheid. Het thema van dit webinar is #Hierniet. Op social media is het steeds makkelijker om een negatieve reactie ergens op achter te laten, waardoor jongeren veel meer in aanraking komen met gemene opmerkingen. Tijdens deze webinar krijg je praktische informatie hoe je hier als (groot)ouder het beste mee om kunt gaan. Je ontvangst ook tips om het gesprek aan te gaan en afspraken te maken over het gedrag online. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Ben jij ge├»nteresseerd en wil je je aanmelden: http://www.bibliotheekaandevliet.nl/…/webinar‘.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter