Nieuws
GBLV ontmoet bewoners Heuvelwijk

Midden in de Heuvelwijk in Leidschendam is sinds kort voor buurtbewoners de gezellige huiskamer Duyv21 beschikbaar, om elkaar te ontmoeten. Gemeenteraadsleden van GBLV bezochten deze plek. Met de vrijwilligers werd gesproken over dit initiatief dat met ondersteuning van woning corporatie Vidomes tot stand is gekomen, om de sociale cohesie in de wijk te bevorderen. GBLV-fractievoorzitter Walter Rosbenders: ,,Leefbaarheid en saamhorigheid zijn heel belangrijk voor inwoners en zeker voor een wijk als de Heuvel. Mooi om te zien hoe inwoners in deze huiskamer elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen ondersteunen met het vinden van de weg in onze vaak bureaucratische wereld. Samen worden hier problemen opgelost. Komt men er niet uit, dan wordt er via de flatcoach van Vidomes doorverwezen naar een maatschappelijke instelling die in de wijk actief is.  Mooi dat Vidomes de ruimte en middelen voor Duyv21 beschikbaar heeft gesteld.”

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter