Nieuws
Wijk Bovenveen is weer schoon

De Voorburgse wijk Bovenveen is weer schoon gemaakt, meldt wijkbewoner Houw The. ,,Gelukkig was de ochtend droog op deze schoonmaakdag. De Koningkerk, de tuinvereniging Nicolaas Beets en Reakt hebben samen deze actie opgezet. De Koningkerk als gebouw, met rondom tuin en groen, trekt veel zwerfvuil aan. Iedere dag lopen honderden mensen langs op weg naar tram of bus. Gemakshalve wordt het afval in de het groen gegooid. Met de schoonmaak dag proberen wij te stimuleren de buitenboel van de kerk op te ruimen en netjes te houden.  Met de hulp van Support van Schoon, een groep zeer betrokken mensen die zich inzetten voor een schone buurt, zijn wij afgelopen zaterdag met 9 personen en 2 kinderen de wijde omgeving rond de kerk gaan schoonmaken het heeft vele zakken met vuil opgeleverd, hopelijk kunnen wij als Bovenveeners dit vaker gaan doen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter