Activiteiten
Code to Freedom in De Peperbus

Code to Freedom is een concert met een nieuwe compositie over vrijheid, verbroedering en positiviteit. Dit wordt zondag 19 november om 15:30 uur uitgevoerd in De Peperbus aan de Delftsekade 7 in Leidschendam. De uitvoerenden zijn Accordeonensemble Opus 2, Sebastian Brouwer (tenor), Raimonds Linajs (tenor),
Freedom Chamber Choir, dirigent Sergé Latychev, componist Ed de Boer.

Verbroedering. Vrijheid. Positiviteit. Slagwerk. Een contrabas. Een vocaal ensemble, twee tenoren en Accordeon Ensemble Opus 2. Krachtige composities. Met deze ingrediënten wordt een smakelijk concertprogramma
geserveerd. Heel bijzonder: u hoort Toward Freedom, een nieuwe compositie gebaseerd op het Freedom Convoy in Canada wat in februari 2022 plaatsvond. De componist zal een inleiding geven op zijn werk.

Klassieke muziek, met citaten uit onder andere de Negende Symphonie van Ludwig van Beethoven en het Canadese volkslied. Gevolgd door een fantastische compositie van Alfred Schnittke, de Gogol Suite. Schnittke stond bekend om zijn creatieve denkwijze en het vermogen om levendige muzikale beelden te creëren.

De kerkzaal open om 15.00 uur. Toegang kost 15 euro. U kunt reserveren via info@alphenopus2.nl en u ontvangt dan een antwoordmail met de betalingsopties.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter