Nieuws
N14-werken blijven uit

De kans dat de werken aan de N14 alsnog op korte termijn beginnen is ‘klein’. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus de gemeenteraad bericht. Hij deed dat op basis van overleg van minister Mark Harbers (infrastructuur) met vertegenwoordigers van de provincie en de Metropoolregio over het besluit van de bewindsman, eerder dit jaar, om een groot aantal geplande wegwerken voor onbepaalde tijd ‘on hold’ te zetten. De N14 zou in Leidschendaam-Voorburg voorzien worden van ondergrondse kruisingen. Voor de werken was drie jaar uitgetrokken. Oorspronkelijk de periode tot 2026, later werd dit 2026-2028. Volgens Keus heeft het oneindige uitstel van de werken aan de N14 gevolgen voor het wegsysteem in de gemeente en zal het bestaande verkeers- en vervoersmodel aangepast moeten worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter