Activiteiten
Sint Maarten lampionoptocht

Zaterdag wordt de Sint Maarten Lampionoptocht  in Voorburg voor de 72 ste keer gehouden. Er wordt verzameld bij de Sint Martinuskerk aan het Oosteinde in Voorburg om 18.30 uur. Om 18.40 vertrekt de lampion optocht door straten in de omgeving. Men komt ca. 19.15 uur weer terug bij het bordes/kerkplein van de Sint Martinuskerk. Hier wordt Sint Maarten welkom geheten door de burgemeester, worden er Sint Maarten liedjes gezongen, worden prijzen uitgereikt voor de mooiste lampionnen en krijgen alle kinderen een appel. Iedereen kan deelnemen aan deze lampion optocht, alle kinderen van alle scholen zijn met een lampion van harte welkom. Voor meer informatie (route, liedjes) zie www.sintmaartenlampionoptocht.nl

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter