Nieuws
WZH Prinsenhof behaalt keurmerk

Woonzorgcentrum Prinsenhof (WZH) heeft het keurmerk PREZO Care ontvangen. In het voorjaar heeft Stichting Perspekt een uitgebreid PREZO Care audittraject uitgevoerd bij WZH Prinsenhof. Tijdens dit traject werd de cliëntgerichte zorg in de praktijk beoordeeld door gesprekken te voeren met de cliënten en bewoners die zorg en ondersteuning ontvangen. Daarnaast werd er meegekeken met de dagelijkse werkzaamheden van de (zorg)medewerkers. Ook werd de inspanning van de organisatie op het gebied van kwaliteitsverbetering beoordeeld. Kortom; het beoordelingsproces richt zich op de prestaties van zowel de medewerkers als de organisatie die zorg bieden aan de cliënten en bewoners. De beoordeling was positief en dus ontving WZH Prinsenhof heet keurmerk.

Prinsenhof is een woonzorgcentrum in een groene omgeving in Leidschendam. Men biedt zorg en wonen aan mensen met dementie en mensen met beperkingen door een (chronische) lichamelijke aandoening. Ook is er een dagactiviteiten- en ontmoetingscentrum. In WZH Prinsenhof komt de gezelligheid van de gezamenlijke huiskamers, ontmoetingsruimtes en heerlijke tuinen samen. Hier leven bewoners het leven zoals ze dat willen. Dagelijks zijn er
verschillende activiteiten te doen. Denk aan koken, zingen, schilderen en bewegen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter