Nieuws
Gemeente de mist in

De gemeente is de mist in gegaan met het instellen van een groot aantal verkeersmaatregelen op en rond de Veenpoldersweg Stompwijk van 24 april. Tegen die maatregelen is bezwaar gemaakt. B&W hebben nu erkend dat zulks terecht was aangezien de grens van de bebouwde kom die in het besluit stond, fout was. Het destijds genomen besluit moet dus gewijzigd worden. Daartoe worden een groot aantal onderdelen van het besluit van 24 april ingetrokken. Ze worden vervangen door zestien nieuwe maatregelen. Het betreft dan vooral het plaatsen van verkeersborden (maximum snelheid, voorrang, geslotenverklaring) en het aanbrengen van haaientanden op het wegdek. De Veenpoldersweg is de rondweg rond het centrum van Stompwijk, vooral bedoeld om vrachtverkeer uit de dorpskern te weren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter