Nieuws
Nieuw bedrijfsverzamelgebouw in Voorburg

Het leegstaande gebouw aan de Ridder Snouckaertlaan 7 in Voorburg zal een bedrijfsverzamelgebouw worden voor startende ondernemers, fotografen en kunstenaars gericht op interieur, kunst en fotografie.

Eén van de startende ondernemingen is Home of Nature welke gespecialiseerd is in interieur en kunst. Zij leveren onder andere gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang, wandpanelen in en diverse kunstwerken in ieder budget. Home of Nature werkt nauw samen met diverse kunstenaars, fotografen en heeft ook een eigen dienstverlening met vakmensen en interieuradvies voor zijn producten.

Naast kunst en interieur komt er in dit pand ook een Expercience Center van Daanoe. Daanoe is een bekende fotograaf die de hele wereld afreist om de mooiste verlaten plekken op aarde te fotograferen en hiermee de schoonheid van verval op beeld zet.

In de Experience Center kunnen bezoekers op afspraak alle uitdagingen van Daanoe beleven met onder andere een tentoonstelling, beeld, geluid en objecten. De Experience Center wordt een echte belevenis met fascinerende verhalen over de fotografie van Daanoe.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter